Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webertherm SD-5

webertherm SD-5
webertherm SD-5

Novo

Prednosti proizvoda

  • za sve vrste podloge (A,B,C,D,E)
  • efikasna i brza ugradnja sa samo
  • dva udarca čekićem
  • već sastavljen tipl sa šestougaonom glavom
  • bez toplotnih mostova
  • perfektno postavljanje u zid i odlično
  • prijanjanje maltera/lepka
  • ETA sertifikovan
  • proizvedeno u Nemačkoj

webertherm SD-5 je fasadni tipl za sve termoizolacione ploče.

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

Još jedna inovacija među Weber proizvodima.

webertherm SD-5 fasadni tipl svojim novim šestougaonim oblikom glave sprečava da se tipl kotrlja i eventualno izgubi. Takođe, tipl je pogodan za sve podloge i sve termoizolacione ploče. Pakovanje je usko, kompaktno i omogućava komotno i lako nošenje tiplova po gradilištu.

Oblast primene

webertherm SD-5 tiplovi su ETA sertifikovani i pogodni su za sve podloge (beton, opeka, cigla, gas beton, laki agregatni betoni) i za sve termoizolacione ploče.

Priprema i način upotrebe

Pakovanje je usko, kompaktno i omogućava komotno i lako nošenje tiplova po gradilištu. Ugradnja  je krajnje jednostavna sa samo dva udarca čekićem.

Tehnička dokumentacija

PDF proizvoda (Tehnički list)

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Pakovanje, skladištenje i dodatne napomene

Pakovanje

kutija, 100 komada

 

 

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje armirnih mrežica.Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima.