Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webercolor silicon

u 8 najprodavanijih boja fuga!

webercolor silicon
webercolor silicon

Prednosti proizvoda

  • na bazi silikonskih polimera
  • veoma lako nanošenje
  • odlična postojanost boje
  • otpornost UV zrake
  • zadržava elastičnost posle učvršćivanja
  • ima karakterističan kiseo miris

webercolor silicon je visokokvalitetna elastična masa za zaptivanje u boji.

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

webercolor silicon je visokokvalitetna elastična masa za zaptivanje u boji.

Oblast primene

webercolor silicon se primenjuje za fuge u sanitarnim prostorijama i kuhinjama i za druge površine pod uticajem vlažne sredine. Minimalna širina fuga je 5mm (max 30mm). Proizvod se nanosi mehaničkim ili pneumatskim pištoljem za silikon. Proizvod se primenjuje na sve vrste površina: keramika, porcelan, stakla. Nije prilkadan za PVC i akrile. 

Priprema i način upotrebe


Podloga na koju se nanosi webercolor silicon mora biti suva, čista, odmašćena i bez delova koji se odvajaju. Ivice zaštititi samolepljivom trakom koju treba ukloniti nakon zaptivanja. Ne vezuje za polietilen, teflon, gumu, akril staklo, bitumen i katran.

Alat za rad

Ručno iz patrona.

 

Rok trajanja

12 meseci skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

Tehnička dokumentacija

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Ostale informacije

Potrošnja

Potrošnja ~ 6.0m/300 ml

Pakovanje

vrsta pakovanja: patron
jedinično pakovanje: 300ml/patron  
kutija: 12 komada    

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima. 

Savet