Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weberprim 803

weberprim 803
weberprim 803

Novo

Prednosti proizvoda

  • spreman za upotrebu
  • poboljšano prijanja na podlogu
  • za stare pločice i druge neupijajuće podloge
  • može se naneti na prirodni kamen, beton, manje metalne površine

weberprim 803 je premaz sa granulacijom za grundiranje neupijajućih podloga.

 

 

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

weberprim 803 je gotov premaz za grundiranje glatkih površina u zatvorenom prostoru.

Oblast primene

Može se naneti na stare pločice, prirodni kamen, beton, manje metalne i drvene površine i plastične podloge. Na ovaj način se podloga priprema za primenu hidroizolacije i lepkova za keramiku.

Priprema i način upotrebe

weberprim 803 pre primene dobro promešati (ne dodavati vodu!). Nanositi ravnomerno i u dovoljnoj količini. Koristiti odgovarajući alat kao što su četka ili valjak. Dalji radovi su mogući za 1 do 4 časa, zavisno od temperature i vlažnosti vazduha. Hidroizolaciju i lepkove za keramiku treba postaviti u roku od 2 dana. 

Alat za rad

Četka ili valjak.

 

Boja proizvoda

Proizvod je svetlo crvene boje.

Rok trajanja

12 meseci skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

Tehnička dokumentacija

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Pakovanje, skladištenje i dodatne napomene

Potrošnja

okvirno 100g/m²

Pakovanje

vrsta pakovanja: flaša
jedinično pakovanje: 1kg  
paleta: 12 komada/kutija

    

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje masi za fugovanje. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima. 

Savet