Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webertec 828

webertec 828
webertec 828

Prednosti proizvoda

  • za unutrašnju i spoljašnju primenu
  • visoka elastičnost i vodootpornost
  • velika mogućnost istezanja i vezivanja za hidroizolaciju
  • pogodni za prostorije opterećene vodom
  • otporni na hemikalije, ojačanI tkaninom

Specijalni hidroizolacioni sistem za izolaciju dilatacionih, ugaonih i fuga na spojevima različitih materijala, kao i izolaciju cevi. 

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

Specijalni hidroizolacioni sistem za izolaciju dilatacionih, ugaonih i fuga na spojevima različitih materijala, kao i izolaciju cevi.

Oblast primene

webertec 828 hidroizolaciona traka kao i unutrašnji i spoljašnji ugao služe za premošćivanje dilatacionih fuga, obradu ugaonih i fuga kod spojeva različitih materijala na zidovima i podovima. Takođe je pogodan za izolaciju cevi u vlažnim prostorijama. Može se koristiti za sve klase opterećenosti vlagom A, B, C, A0 i B0.

Priprema i način upotrebe

Alat za rad

 

 

Rok trajanja

24 meseca skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

Boja proizvoda

žuta

Tehnička dokumentacija

PDF proizvoda (Tehnički list)

Atest proizvoda

Bezbednosni list

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Pakovanje, skladištenje i dodatne napomene

Potrošnja

Pakovanje

webertec 828 DB 75, rolna 10m
webertec 828 DB DI, unutrašnji ugao 10 komada
webertec 828 DB DA, spoljašnji ugao 10 komada

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima. 

Savet