Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weberniv razilit plus

weberniv razilit plus
weberniv razilit plus

Novo

Prednosti proizvoda

  • jednostavna priprema i nanošenje
  • Od 3 do 30mm u jednom sloju
  • Izuzetno malo skupljanje i velika čvrstoća
  • Odlična osnova za postavljanje podnih obloga

 weberniv razilit plus je samorazlivajuća masa za izravnavanje unutrašnjih podnih površina.

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

weberniv razilit plus je samorazlivajuća masa za izravnavanje unutrašnjih podnih površina u debljini sloja od 3 do 30mm pre postavljanja parketa, laminata, pločica, PVC podova, linoleuma, tepiha i drugih podnih obloga. 

Oblast primene

weberniv razilit plus se koristi za unutrašnje podne površine od betona i slojeva na osnovi cementa. Problematične površine (mozaik i keramičke pločice, drveni podovi, polirani slojevi i kamen) moraju se pripremiti podlogom weberprim 813.

Priprema i način upotrebe

25kg proizvoda treba lagano dodati u 5l vode uz mešanje mikserom na niskoj brzini dok se ne postigne homogenost mase. Pošto zamešan proizvod ostavimo da sazri 2 minuta, potrebno ga je ponovo promešati pre nanošenja. weber.niv razilit plus se nanosi izlivanjem na podlogu.

Izliven malter će se sam nivelisati širenjem po podlozi letvom za nivelisanje. Višak mase treba raširiti u uglove i druge teže dostupne delove podloge pomoću lopatice ili gleterice. Podlogu finalno treba izravnati valjkom sa bodljama kako bi se istisnuo vazduh.

Alat za rad

za mešanje: električni mikser

za nanošenje: čelična gletarica

Rok trajanja

12 meseci skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

Boja proizvoda

weberniv razilit plus je masa sive boje.

Tehnička dokumentacija

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Pakovanje, skladištenje i dodatne napomene

Potrošnja

okvirno 1,55 kg/m2/mm

Pakovanje

25kg natron džak, 1200kg na paleti

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20°C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje masa za izravnavanje. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima. 

Savet

Temeratura vazduha i podloge za rad i sušenje iznad 5°C i ispod 30°C.