Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webermur gletofix

webermur gletofix
webermur gletofix

Novo

Prednosti proizvoda

 • laka za nanošenje
 • maksimalna preporučena ukupna
 • debljina do 5mm
 • produženo otvoreno vreme za rad

  webermur gletofix je masa za izravnavanje unutrašnjih zidova.

  Osnovne karakteristike

  Informacije o proizvodu

  webermur gletofix je masa za izravnavanje unutrašnjih površina, izuzetno bele boje.

  Oblast primene

  webermur gletofix se koristi se za izravnavanje zidnih površina u enterijerima.

  Priprema i način upotrebe

  Površine na koje se nanosi masa potrebno je očistiti od prašine, masnoće i mehaničkih nečistoća. Jako upijajuće i stare podloge, pre nanošenja mase, treba premazati proizvodom weber.prim podloga IN, a metalne delove u zidovima zaštititi antikorozivnim sredstvima do 12 sati pre početka radova.

  Pripremljena masa se nanosi nerđajućom čeličnom gletericom  do maksimalno preporučene ukupne debljine od 5mm. Posle sušenja obrađene površine, po potrebi, obrusiti finim brusnim papirom.

  Pripremljenu masu treba utrošiti u roku od 24 sata ukoliko se materijal drži u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži u suvoj prostoriji.

  Vreme sušenja zavisi od debljine nanetog sloja i vremenskih uslova. Brzina sušenja je 4-6 sati na 20°C i vlažnosti vazduha 65%, dok je optimalno vreme konačnog sušenja 2-5 dana.

  Alat za rad

  za mešanje: električni mikser

  za nanošenje: čelična gletarica

  Rok trajanja

  12 meseci skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

  Boja proizvoda

  webermur  gletofix je glet masa bele boje.

  Tehnička dokumentacija

  Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

  Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

  Pakovanje, skladištenje i dodatne napomene

  Potrošnja

  1 kg/m2

  Pakovanje

  25kg natron džak, 1200kg na paleti

  5kg natron džak, 600kg na paleti

  Napomena

  Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje masa za izravnavanje. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima. 

  Savet

  Temperatura vazduha i podloge za rad i sušenje mora biti iznad 5°C a nikako preko 30°C. Radove izvoditi bez direktnog uticaja vetra, sunca i padavina - zaštita od sunca i vetra može da bude zaštitna fasadna mreža, ali nedovoljna ukoliko su ovi vremenski faktori izraženi i snažni.