Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weberdeko top

weberdeko top
weberdeko top

Novo

Prednosti proizvoda

  • boja visoke pokrivnosti i paropropusnosti
  • otporna na suvo brisanje
  • neograničena mogućnost toniranja

weberdeko top je premium disperzija za unutrašnje zidove i plafone

Osnovne karakteristike

Informacije o proizvodu

weberdeko top je dekorativna premium boja za unutrašnje radove proizvedena po novoj unapređenoj recepturi, od visokokvalitetnih punilaca i veziva. Odlične je pokrivnosti i izrazito je otporna na otiranje.

Oblast primene

weberdeko top se koristi isključivo za unutrašnje radove, za zidove i plafone; koristi se kako za prefarbavanje starih površina tako i za bojenje novih. 

Priprema i način upotrebe

  1. podloga na koju se nanosi pre početka radova mora da se premaže osnovnim premazom weberprim podloga IN
  2. boja se pre upotrebe mora razmešati
  3. ukoliko je proizvod istoniran Weber preporučuje da se veće količine boje pomešaju u jednoj većoj posudi i razmešaju nakon toga kako bi se ujednačila masa i nijansa 
  4. proizvod se nanosi valjkom ili četkom u dva sloja
  5. drugi sloj se nanosi nakon što se prvi sloj osuši. 

Alat za rad

za nanošenje: četka, valjak

Rok trajanja

12 meseci skladišteno na paletama u suvom prostoru bez direktnog uticaja vremenskih uslova i vlage. Čuvati od smrzavanja.

Tehnička dokumentacija

Pošaljite ili preuzmite dokumentaciju

Možete ili da preuzmete dokumentaciju (download) ili je pošaljete na e-mail adresu.

Ostale informacije

Potrošnja

0,20 kg/m2

Pakovanje

25kg kanta, 600kg na paleti

8kg kanta, 480kg na paleti 

5kg kanta, 450kg na paleti

Savet

Temeratura vazduha i podloge za rad i sušenje iznad 5C i ispod 30C, bez direktnog uticaja vremenskih faktora. 

Nije preporučljivo nanositi weberdeko top na stare podloge, naročito ako u zidovima ima vlage. U cilju sprečavanja pojave senki nije preporučljivo nanositi je na sveže omalterisane zidove i u direktnom prisustvu vlage.

Napomena

Svi navedeni parametri se odnose na standardne vremenske uslove - temperatura 20C, relativna vlažnost vazduha do 65%. Ukoliko vremenski uslovi nisu u skladu sa navedenim potrebno je postupak rada prilagoditi datim okolnostima. Weber garantuje da je kvalitet isporučenih proizvoda u skladu sa svim normama i pravilima proizvodnje unutrašnjih boja. Kompanija ne snosi odgovornost za nepravilno izvođenje radova sa navedenim materijalom, za korišćenje materijala u svrhe koje nisu navedene u opisu proizvoda, kao ni za izvođenje radova pri vremenskim uslovima koji nisu u skladu sa navedenim u opisu proizvoda. Weber preporučuje da se pre početka radova urade probne površine. Kompanija prihvata reklamacije samo na kvalitet proizvoda, ukoliko je isti skladišten, pripremljen i primenjen prema izdatim uputstvima.