Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber majstorica

Dragi fasaderi i keramičari, Weber je kreirao Weber majstorica aplikaciju i samo za vas pripremio mnogobrojne nagrade. U samo nekoliko jednostavnih koraka možete doći do vaših poklona. Sve što je potrebno je da šaljete kodove i skupljate bodove. Kliknite na jednu od zemalja (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina) i pogledajte sve detalje o Weber majstorici - kako da je preuzmete, kako da skupite bodove i kako da ih zamenite za nagrade.

 

MAJSTORICA:  FINALE PRVOG TALASA  

Dragi majstori,

Srdačno vam se zahvaljujemo što ste se majstorski dobro odazvali učešću u Majstorici! Hvala što ste kao verni potrošači prikupljali kodove, a nama je bilo zadovoljstvo da vas nagradimo za ukazano poverenje. Obaveštavamo vas da se prvi talas promotivnog programa završava 21.09.2018. i da do tog datuma možete unositi kodove na aplikaciji. Osvojene nagrade možete  preuzeti do 01.10.2018. U majstorskom duhu, podsećamo vas da ovo nije kraj i da uskoro možete očekivati drugi talas programa i nagrada.

Hvala na majstorski dobro urađenom poslu! Spremite se za novi!

Veliki pozdrav,

Weber i, naravno, Blaža