Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Novosti

Teslin Model X opremljen Sekurit-ovim staklom

29 фебруар 2016

Saint-Gobain Sekurit obezbeđuje većinu stakla potrebnog za izradu Teslinog Modela X, prvog u svetu terenca koji je u potpunosti na električni pogon.

Zahvaljujući Saint-Gobain-u Džejms Bond može da uživa u zapanjujućem prizoru Alpa

17 децембар 2015

Glassolutions Austria (Inovativni materijali) obezbedio je materijal za zastakljivanje zgrade ICE-Q u Soldenu (Austrija) gde se legendarni agent 007 upoznaje sa novom Bond devojkom u Spektri, najskorijem nastavku ovog špijunskog serijala.

Završena zgrada za 20 porodica

27 октобар 2015

U okviru projekta socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima „Da svi pomognemo“ Fondacije Ana i Vlade Divac, u saradnji i uz infrastrukturnu podršku Grada Beograda završena je zgrada u koju će biti useljeno 20 porodica izbeglih i raseljenih lica koji su do sada boravili u centru u Krnjači.

Paviljoni od 15. oktobra u Parizu

7 октобар 2015

Nakon Šangaja (Kina), Sao Paola (Brazil) i Filadelfije (SAD), paviljoni Future Sensations-a biće postavljeni u Place de la Concorde (Francuska) od 15. do 31. oktobra 2015.

Saint-Gobain zvanični sponzor COP 21

21 септембар 2015

Saint-Gobain je zvanični sponzor 21. godišnjeg sastanka Konferencije (Conference of the Parties) COP 21 Okvirne konvencije Ujedinjenih Nacija o klimatskim promenama iz 1992. godine.

Saint-Gobain paviljoni stižu u Pariz

28 јул 2015

Nakon Šangaja (Kina), u januaru , Sao Paula (Brazil) u aprilu i Filadelfije (SAD) u maju, Paviljoni će biti u Parizu (Francuska) od 15. do 31. oktobra na Place de la Concorde. Oni će biti otvoren za javnost dnevno uz slobodan ulaz od 10 časova.

350 Saint-Gobain godina: Izgradi svoj svet

5 мај 2015

Kako bi proslavili 350. rođendan na zabavan način, Saint-Gobain je razvio World350 igru. Koncept: zbog upozorenjem nepoznatog porekla, stanovnici planete Zemlje moraju da potraže spas u paralelnom svetu zvanom "World350".

Weber kulturno nasleđe

15 април 2015

Saint-Gobain Weber je pokrenuo internet sajt Kulturno nasleđe Weber-a namenjen restauraciji značajnih građevina radi očuvanja kulturnog nasleđa. Na ovom sajtu se nalaze reference za pojedine građevine koje su renovirane uz pomoć Weber-ovih rešenja i preporuka za rešavanje sličnih specifičnih problem...

Poseta premium kupaca fabrici Ferrari

9 април 2015

Kompanija Saint-Gobain Weber je organizovala porodično putovanje u Bolonju u Italiji za najveće kupce PREMIUM proizvoda. Uz zajedničko uživanje u lepoti ovog grada, boravak u Bolonji je uključivao i posetu fabrici Ferrari-ja.

Izložba #SaintGobain350 sada on line

8 април 2015

Povodom 350-ogodišnjice, Saint-Gobain otvara vrata svoje istorije živopisnom online izložbom predstavljjući izuzetno bogatstvo materijala.