Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Novosti

Kompanija Weber prva se uključila u akciju pomoći

26 јануар 2015

Građevinska kompanija Weber Srbija, deo međunarodne grupacije “Saint-Gobain”, prva se uključila u humanitarnu akciju pomoći žrtvama septembarskih bujica i poplava u istočnoj Srbiji - “Ujedinimo Srca- za istočnu Srbiju”. Ovim povodom, gost Jutarnjeg programa Radio- televizije Srbije bio je gospodin M...

Nove kuće za 7 porodica u Obrenovcu

23 јануар 2015

Francuski ambasador u Srbiji Kristin Moro i srpski premijer Aleksandar Vučić uručili su u Obrenovcu ključeve novih kuća za sedam porodica čiji su domovi uništeni u majskim poplavama. U okviru projekta “Francuska kuća”, kompanija Saint-Gobain je sa sve tri svoje aktivnosti, Isover, Rigips i Weber, uč...

350 godina Saint-Gobain-a: Paviljoni u Šangaju

23 јануар 2015

Od 9. do 17. januara za vreme otvorenih dana inovacija posetioci su mogli da posete Saint-Gobain paviljone. Takođe su porodice zaposlenih i kupci mogli da posete paviljone u predviđenim danima. Raspored je popunjen sve do polaska paviljona na sledeće odredište: San Paolo u Brazilu.

Novi korporativni web sajt Saint-Gobain-a

4 децембар 2014

Saint-Gobain je predstavio novu verziju korporativnog web sajta. Dizajniran tako da pruži poboljšane korisničke funkcije, to je onlajn showcase za celu Grupu i obuhvata celokupni mobilni internet za akcionare, investitore, novinare, opštu javnost, kandidate za posao i kupce.

Novi Pasat sa Saint-Gobain Sekurit staklima

5 новембар 2014

Novi Pasat bio je glavna atrakcija na Sajmu automobila 2014. koji je održan od 04. do 19. oktobra, u Parizu (Francuska). Gotovo u potpunosti zastakljen Saint-Gobain Sekurit-om, osma generacija folksvagenovog vodećeg vozila je dostupna u vidu limuzine ili karavana.

Weber uz 19. polumaraton u Apatinu

21 октобар 2014

Saint-Gobain je i ove godine podržao Dunavski polumaraton koji je održan po 19. put 18. oktobra u Apatinu. Organizatori ovog takmičenja su Atletski klub "Apatin" i Opština Apatin.

Weber podržao Oplenačku berbu 2014 u Topoli

14 октобар 2014

Kompanija „Saint-Gobain Weber“ je i ove godine podržala organizaciju Oplenačke berbe koja je od 10. do 12. oktobra 2014. godine održana u Topoli. U okviru tradicionalne privredno turističke manifestacije Oplenačka berba organizuje se Sabor izvornog narodnog stvaralaštva.

Saint-Gobain obezbedio neklizajući stakleni pod za Ajfelov toranj

8 октобар 2014

Saint-Gobain je snabdeo prvi sprat Ajfelovog tornja u Parizu podom koji je napravljen od neklizajućih staklenih pločica. Na 57m iznad zemlje, ovaj prostor posetiocima nudi dvostruku atrakciju: neverovatan pogled na grad kao i jedinstven pogled na sam toranj.

Weber podrška ženskom kuglaškom klubu Apatin

8 октобар 2014

Ženski kuglaški klub Apatin je učestvovao od 30. septembra do 04. oktobra 2014 u mestu Öhringen u Nemačkoj na međunarodnom ekipnom takmičenju NBC POKAL koje organizuje svetska kuglaška organizacija FIQ NBC.

Saint-Gobain opremio vozilo francuskog predsednika

17 септембар 2014

Automobil Citroën DS5 Francuskog predsednika Fransoa Oland-a (François Hollande), predstavljen 6. Juna tokom obeležavanja dana-D u Normandiji (Francuska), opremljen je oklopnim staklom koje je proizveo Saint-Gobain Sully Inovativni materijali).