Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Novosti

Weber Saint-Gobain donacija proizvoda za sanaciju opštini Topola

2 јул 2014

Usled poplava koje su zahvatile našu zemlju i zemlje u regionu, kompanija Saint-Gobain Weber je donirala svoje proizvode za sanaciju nastale štete u opštini Topola gde se nalazi jedan, od dva kompanijska proizvodna pogona.

Podrška turnirima Street Volley u Apatinu i Odbojka spaja u Novom Sadu

30 јун 2014

Kompanija Saint-Gobain Weber je i ove godine podržala odbojkaški turnir u Apatinu koji je okupio preko 500 devojčica iz 50 klubova. Ovo je najmasovniji Stret Volley turnir u Srbiji sa učesnicima od Osijeka do Loznice.

Saint-Gobain Pomoć ljudima u regionu pogođenih poplavama

11 јун 2014

Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska su prošlog meseca pogođene najvećom prirodnom nepogodom u poslednjih 120 godina. Tromesečna količina kiše je za samo 3 dana u istoj nedelji pala u regionu. To je uslovilo izlivanje više reka i poplave u nekoliko regiona u prethodno pomenutim zemljama.

Novi web site naše kompanije

14 мај 2014

Saint-Gobain Weber kontinuirano radi na unapređenju kvaliteta naših usluga i mogućnosti za kupce da na jednostavan način dođu do potrebnih informacija. Naš novi web site donosi inovacije koje će unaprediti Vašu pretragu jer "Sa Weberom je lakše".

Počela gradnja stanova uz donaciju Fondacije „Saint-Gobain Initiative“

3 мај 2014

Izgradnja četvrte i poslednje zgrade za socijalno stanovanje u Velikom Mokrom Lugu počela je polaganjem kamena temeljca. Fondacija „Saint-Gobain Initiative“ je na osnovu projekta zaposlenih u kompaniji Weber u Srbiji donirala iznos od 100.000 evra ovom projektu.

Saint-Gobain – Najbolji poslodavac

20 фебруар 2014

Saint-Gobain grupa je dobila nagradu za najboljeg poslodavca u Francuskoj i Evropi u 2014. godini. Nagradu je dodelio Institut za najbolje poslodavce, nezavisna organizacija koja proučava praksu upravljanja ljudskim resursima u kompanijama.

AquaBalance - REVOLUCIONARNA FASADA

12 фебруар 2014

Weber je omogućio kupcima u Srbiji, Bosni i Hercegovni i Crnoj Gori kupovinu INOVATIVNOG fasadnog maltera AquaBalance koji predstavlja najnovije tehnološko dostignuće regulacije vlažnosti i dugotrajnosti fasade i fasadnih sistema!

Sa Weberom je lakše

12 фебруар 2014

Od 6-8. februara održana je 1. Weber konvencija sa najvećim Weber kupcima na Zlatiboru. Oko 80 kupaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore je imalo priliku da se premijerno upozna sa novitetima iz Weber-a ali i zabavi i odmori i stekne nove kontakte i prijateljstva.

Weber podržao 18. Dunavski polumaraton

22 октобар 2013

Polumraton je održan u Apatinu 19. oktobra 2013. godine. Kompanija „Saint-Gobain Weber“ podržala je održavanje ove manifestacije sa majicama za takmičare.

DC BEOGRAD na novoj lokaciji

17 октобар 2013

Distributivni centar kompanije Saint-Gobain Weber u Beogradu se seli na novu lokaciju na adresi: Kružni put 50 (Bubanj Potok).