Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Kompanija Weber prva se uključila u akciju pomoći

26 01 2015

Građevinska kompanija Weber Srbija, deo međunarodne grupacije “Saint-Gobain”, prva se uključila u humanitarnu akciju pomoći žrtvama septembarskih bujica i poplava u istočnoj Srbiji - “Ujedinimo Srca- za istočnu Srbiju”. Ovim povodom, gost Jutarnjeg programa Radio- televizije Srbije bio je gospodin Milan Lukić, direktor Weber divizije "Saint-Gobain" grupe.

Ovim povodom, gost Jutarnjeg programa Radio- televizije Srbije bio je gospodin Milan Lukić, direktor Weber divizije "Saint-Gobain" grupe:

"Smatrali smo da treba da pomognemo među prvima, pogotovu što smo mi predstavnici građevinske industrije i smatramo da mi prvi treba da pokažemo ,svojim primerom, da se potom i druge građevinske kompanije uključe u akciju pomoći, kao naravno i ali i sve one koje mogu pomoći na drugi način i da svi zajedno pomognemo žiteljima istočne Srbije jer oni sami nisu u stanju da reše probleme koji su ih zadesili".

 

Pogledajte kompletan razgovor OVDE.