Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Nova Saint-Gobain investicija u Srbiji

15 11 2012

Kupovina fabrike Karbon

Samo nekoliko godina nakon prve investicije u Apatinu, Saint-Gobain Weber je odlučio da, bez obzira na krizu, investira još jednom i kupi fabriku Karbon iz Topole. Kompletan asortiman Weber kompanije je osnažen Karbon proizvodnim portfoliom. 

Sada je Saint-Gobain Weber je jedina kompanija u sektoru sa dva proizvodna pogona i jednim od najvećih timova komercijalista na terenu.    

U ambasadi Republike Francuske u Beogradu, 14.11. održana je svečanost objavljivanja akvizicije i nove velike francuske investicije u Srbiji. Svečanosti su prisustvovali: g. Verica Kalanović, ministarka za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu, g. Žak Kudre (Jacques Courday), otpravnik poslova francuske ambasade, g. Tomas Rosak (generalni delegat i regionalni menadžer Saint-Gobain'a), Milan Lukić (generalni menadžer Saint-Gobain Weber za Srbiju), Saint-Gobain menadžment tim i najveći kupci i dobavljači.