Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Novi Pasat sa Saint-Gobain Sekurit staklima

5 11 2014

Novi Pasat bio je glavna atrakcija na Sajmu automobila 2014. koji je održan od 04. do 19. oktobra, u Parizu (Francuska). Gotovo u potpunosti zastakljen Saint-Gobain Sekurit-om, osma generacija folksvagenovog vodećeg vozila je dostupna u vidu limuzine ili karavana.

Ovaj porodični automobil može biti opremljen SGS ClimaCoat vetrobranom sa grejanjem i zaštitom od sunca koji proizvodi fabrika u Horovicama (Češka), kao i laminiranim svetlima sa strane vozila proizvedenim u Eslovu (Švedska); svetla sa strane vozila mogu biti nijansirana tako da stave akcenat na dizajn i različitost.

Fabrika Herzogenrath (Nemačka) proizvodi svetla sa strane, pozadinska svetla i unutrašnja svetla; standardni vetrobrani se proizvode u Katovicama (Poljska). I na kraju, limuzina može biti opremljena šiberom, a karavan panoramskim krovom.