Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Održana tradicionalna Weber akademija

7 09 2016

Kompanija Weber je i ove godine održala tradicionalnu Weber akademiju, pod nazivom "Weber Professional Team", u hotelu Tulip In, u Beogradu

Poštovani partneri,

kompanija Weber je i ove godine organizovala tradicionalno stručno usavršavanje pod nazivom „Weber Professional Team“.

Za majstore koji rade Weber premijum fasade, zbog dugogodišnje lojalnosti brendu, organizovana su stručna predavanja i aplikativni deo, gde su mogli da se upoznaju sa ponudom kompanije i načinom na koji se proizvodi koriste u praksi. Predstavljeni su novi proizvodi i rešenja koja su u potpunosti zadovoljila zahteve majstora.

I ove godine, „Weber Professional Team“ je održan u hotelu Tulip In, uz gostovanje stručnih predavača iz kompanija Weber,  Isover i Hilti.

Opšti je utisak da je stručno usavršavanje „Weber Professional Team“  doprinelo kvalitetnoj diskusiji i razmeni informacija između učesnika. Nakon završetka predavanja, gostima su uručeni Weber sertifikati uz prigodne poklone.

Vaš Weber tim