Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Počela gradnja stanova uz donaciju Fondacije „Saint-Gobain Initiative“

3 05 2014

Izgradnja četvrte i poslednje zgrade za socijalno stanovanje u Velikom Mokrom Lugu počela je polaganjem kamena temeljca. Fondacija „Saint-Gobain Initiative“ je na osnovu projekta zaposlenih u kompaniji Weber u Srbiji donirala iznos od 100.000 evra ovom projektu.

Projekat socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima, koji se sprovodi od 2010. godine, pokrenula je i realizovala Fondacija "Ana i Vlade Divac” u saradnji sa Visokim komesarijatom Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR), Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije i Gradom Beogradom, koji je obezbedio zemljište sa kompletnom infrastrukturom za izgradnju objekta. Izgradnju četvrte zgrade pomogle su i američka i japanska ambasada u Beogradu.


Po završetku ovog projekta, 80 porodica biće smešteno u četiri zgrade, čime će biti omogućeno zatvaranje dva od preostala tri kolektivna centra u Beogradu.