Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Sa Weberom je lakše

12 02 2014

Od 6-8. februara održana je 1. Weber konvencija sa najvećim Weber kupcima na Zlatiboru. Oko 80 kupaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore je imalo priliku da se premijerno upozna sa novitetima iz Weber-a ali i zabavi i odmori i stekne nove kontakte i prijateljstva.

Kompletan Weber marketing i prodajni tim uz podršku menadžmenta je predstavio strategiju i plan za zajednički uspeh u 2014. godini kao i inovacije iz naše kompanije koje će omogućiti dalji rast i razvoj Webera i partnera u distribuciji građevinskih proizvoda.

Uz bogat večernji zabavni program, Weber partneri su mogli da se opuste uz sportske aktivnosti, šetnju Zlatiborom i relax sadržajima hotela Palisad. Druženje i prijateljski razgovori napravili su pozitivnu atmosferu i motivaciju ka zajedničkom cilju - USPEHU U 2014. WEBER GODINI.