Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Saint-Gobain – Najbolji poslodavac

20 02 2014

Saint-Gobain grupa je dobila nagradu za najboljeg poslodavca u Francuskoj i Evropi u 2014. godini. Nagradu je dodelio Institut za najbolje poslodavce, nezavisna organizacija koja proučava praksu upravljanja ljudskim resursima u kompanijama.

Konkretno, Saint-Gobain grupa je izdvojena u Francuskoj na osnovu svoje menadžerske kulture, treninga i profesionanog razvoja zaposlenih. Ova nagrada je prepoznavanje naše posvećenosti optimizaciji i razvoju najbolje prakse upravljanja ljuskih resursa.

Saint-Gobain, svetski lider na građevinskom i habitat tržištu, proizvodi, dizajnira i distribuira građevinske materijale, pružajući inovativna rešenja u cilju očuvanja ekologije i energetske efikasnosti. Saint-Gobain posluje u 64 zemlje, sa oko 193.000 zaposlenih širom sveta i prometom, u 2012. godini, od 43,2 milijarde eura. Saint-Gobain u Srbiji posluje kroz svoje tri aktivnosti: Isover, Rigips i Weber i pruža lokalnom tržištu inovativna rešenja odgovarajući na zahteve tržišta. Za više informacija posetite www.saint-gobain.com.