Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber podržao 18. Dunavski polumaraton

22 10 2013

Polumraton je održan u Apatinu 19. oktobra 2013. godine. Kompanija „Saint-Gobain Weber“ podržala je održavanje ove manifestacije sa majicama za takmičare.

Start i cilj trke je u Banji Junaković (3km od centra Apatina). Staza je ukupne dužine 21,097 kilometara. Trči se na relaciji Banja Junaković- Centar Apatina - izlazak na stazu pored Dunava - povratak u grad i cilj u Banji Junaković. Za sve učesnike obezbeđena majica takmičenja koja je donacija kompanije „Saint-Gobain Weber“, učesnička medalja i diploma, ručak i piće nakon trke i kupanje na termalnom bazenu.

U okviru 18. Dunavskog polumaratona, održava se i Prvenstvo Srbije u polumaratonu i Otvoreno prvenstvo Vojvodine za veterane. 

Organizatori ovog takmičenja su Atletski klub "Apatin" i Opština Apatin.

Kompanija „Saint-Gobain WEBER“ smatra da podrška ovom događaju podstiče lokalne inicijative i doprinosi razvoju sportskog duha u gradu Apatinu u kome se nalazi jedna od naših fabrika u Srbiji.