Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber podržao 50. Oplenačku berbu u Topoli

14 10 2013

Kompanija „Saint-Gobain Weber“ je bila jedan od glavnih sponzora 50. Oplenačke berbe koja se od 10. do 13. oktobra 2013. godine održana u Topoli.

Ovaj tradicionalni festival okuplja veliki broj ljudi u slavu grožđa i vina. Organizatori su se postarali da saoborsku atmosferu upotpune i kulturnim dešavanjima: organizuju se izložbe, koncerti, predstavljaju se i prodaju proizvodi domaće radinosti i starih zanata i suveniri. 

U okviru tradicionale privredno turističke manifestacije Oplenačka berba organizuju se nekoliko međunarodnih takmičenja - takmičenje u ocenjivanju vina i rakija i Međunarodni festival Prva harmonika Srbije “Oplenački zlatni grozd”. 

Na Oplenačkoj berbi predstavi se preko 200 izlagača u kategorijama individualnih proizvođača grožđa, vina i rakija. 

Pokrovitelji ove manifestacije su Opština Topola, Savez amatera Srbije i Turistička organizacija Oplenac iz Topole. 

U skladu sa svojom poslovnom politikom, društveno odgovorne oganizacije, kompanija „Saint-Gobain WEBER“, podrška ovom događaju podstiče lokalne inicijative i doprinosi razvoju grada Topole u kome se nalazi jedna od naših fabrika u Srbiji. Ovaj događaj je od velikog značaja za sve u gradu i zadovoljstvo nam je bilo da budemo pokrovitelji.