Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber Saint-Gobain donacija proizvoda za sanaciju opštini Topola

2 07 2014

Usled poplava koje su zahvatile našu zemlju i zemlje u regionu, kompanija Saint-Gobain Weber je donirala svoje proizvode za sanaciju nastale štete u opštini Topola gde se nalazi jedan, od dva kompanijska proizvodna pogona.

Zamenik predsednika opštine, Dragan Živanović izrazio je zadovoljstvo što je kompanija Saint-Gobian Weber donirala 22. tone građevinskog materijala.

- Cementno-krečni mašinski malter će se utrošiti za obnovu i izgradnju kuća koje su oštećene u poplavama kao i klizištima maja meseca ove godine. Ovakav znak pažnje kompanije kao i drugih donatora predstavljaju ogroman korak ka uspostavljanju dugoročne saradnje i odnosa u budućnosti – rekao je zamenik predsednika opštine.

 Obilne kiše polovinom maja nanele su znatnu štetu opštini Topola. Pored poplavljenih domova, njiva, uništenih puteva i mostova, dodatne probleme stvorila su i klizišta koja su sa sobom, osim zemlje, ponela i pomoćne, pa čak i stambene objekte.