Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Naše aktivnosti

Weber je deo međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana u Francuskoj davne 1665.godine i danas je jedna od najvećih svetskih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 193.000 zaposlenih. 

Weber kao članica Saint-Gobain grupe broji oko 10.000 zaposlenih i nalazi se u 49 zemalja širom sveta. 

Weber jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih maltera nudi kompletan asortiman rešenja razvijenih prema naprednim tehnologijama u cilju ispunjenja najviših tehničkih zahteva. 

Fasade i termoizolacioni sistemi

Weber nudi široku paletu proizvoda za završne fasadne radove. Vaš objekat možete da zaštitite i dekorišete nekim od disperzivnih maltera, tradicionalnih mineralnih maltera ili fasadnih boja.  Svi proizvodi su proizvedeni po međunarodnim Weber recepturama i u saradnji sa međunarodnim laboratorijama, jednostavni za pripremu i nanošenje. 

Weber u Srbiji budi ETA sertifikovane termoizolacione sisteme, ukoliko želite kvalitet i sigurnost i fasadu u skladu sa trendom energetske efikasnosti i uštede energije. 

Lepkovi za keramiku

U jednostavnoj ponudi Weber lepkova za keramiku nalazi se odgovor na sva vaše zahteve i potrebe kako za unutrašnje tako i za spoljašnje keramičarske radove. 

Svi proizvodi su proizvedeni po međunarodnim Weber recepturama i u saradnji sa međunarodnim Weber laboratorijama, jednostavni su za pripremu i nanošenje.

Mase za izravnavanje i unutrašnje boje

Weber nudi široku paletu proizvoda za izravnavanje i unutrašnje radove. Weber glet mase i unutrašnje boje su proizvedene prema međunarodnim recepturama i prilagođene posebnim zahtevima korisnika, izrazite beline i pokrivnosti, veoma jednostavni za pripremu i nanošenje.