Weber koristi kolačiće na svom sajtu u cilju statističke obrade podataka kao i kolačiće trećih lica kroz dodatke za društvene mreže (dugmad za deljenje sadržaja). Nastavljanjem posete našem sajtu, slažete se sa upotrebom kolačića.
Više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite vaša podešavanja, kliknite ovde

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Saint-Gobain

Weber je deo međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana u Francuskoj davne 1665.godine i danas je jedna od najvećih svetskih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 193.000 zaposlenih. 

Weber kao članica Saint-Gobain grupe broji oko 10.000 zaposlenih i nalazi se u 49 zemalja širom sveta. 

Weber jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih maltera nudi kompletan asortiman rešenja razvijenih prema naprednim tehnologijama u cilju ispunjenja najviših tehničkih zahteva. 

Saint-Gobain u nekoliko reči

Saint-Gobain je kompanija osnovana davne 1665.godine kako bi proizvela stakla za Luja XIV. Do današnjeg doba jedan od osnovnih aspekata razvoja kompanije je inventivnost i inovativnost. U cilju konstantnog usavršavanja proizvoda i kontinuirane inovativnost, kompanija sarađuje sa najprestižnijim svetskim Univerzitetima i Istraživačkim centrima. Dokaz konstantnog tehnološkog razvoja je da 20% Saint-Gobain proizvoda nije postojalo do pre 5 godina. 

Saint-Gobain strategija je usmerena na habitat tržište u cilju stvaranja komfornih domova, uštede energije i održivog razvoja širom sveta. 

Saint-Gobain, svetski lider na građevinskom i habitat tržištu, proizvodi, dizajnira i distribuira građevinske materijale, pružajući inovativna rešenja u cilju očuvanja ekologije i energetske efikasnosti. Saint-Gobain posluje u 67 zemalja, sa oko 179.000 zaposlenih širom sveta i prometom u 2017. godini od 40,8 milijardi evra. Saint-Gobain u Srbiji posluje kroz svoje tri aktivnosti: IsoverRigips i Weber i pruža lokalnom tržištu inovativna rešenja odgovarajući na zahteve tržišta. Za više informacija posetite www.saint-gobain.com.

Ispod ovog teksta možete da pogledate Saint-Gobain korporativni video.